Meny Stäng

Reportage i tidning och filminspelning

Happy Friday! Denna vecka har vi fått ett reportage publicerat i en campingtidning, och ett filmteam har varit här och gjort en inspelning. Dessutom har vi massor av annat roligt på gång!

Reportage i Allt om husvagn & camping

Denna vecka kom vårt reportage om ”Strandkorgsutmaningen” i tryck i tidningen Allt om husvagn & camping. Roligt! Artikeln handlar om husbilsresan som vi gjorde i nordöstra Tyskland i somras tillsammans med sex andra husbilsekipage. Har du kanske sett den?

Allt om husvagn & camping

Filminspelning vid husbåten och husbilen

I tisdags kom två killar hit och intervjuade och filmade oss, både vid husbåten och vid husbilen. Filmteamet gör olika små filmer inför Elmiamässan och filmen kommer snart att visas på Elmias Facebooksida @ElmiaHusvagnHusbil. Kul! Ses vi förresten på Elmia i år? Vi kommer ha en egen liten monter och kommer också hålla sex föreläsningar!

Elmia husvagn husbil

Massor på gång

Vi jobbar som vanligt mycket och i veckan såg det ut som på bilden nedan i vårt kök. Vi höll på att planera resor, möten och deltagande i event och behövde både Peters och mina datorer (jobb och privat) framme för att få ihop alla kalendrar. Dessutom beställde vi flera intressanta prylar … återkommer om det!

Datorer

Högsommardagar

I övrigt har det varit helt fantastiskt högsommarväder denna vecka. Marinan har varit full av semesterflanörer, småbåtar, stand up paddle-boards och vattenskotrar (som kör alldeles för fort).

Högsommardagar

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka har både varit vädret och allt roligt som vi har på gång. Vi blir visserligen fruktansvärt trötta emellanåt (det är mycket att hålla i huvudet just nu!) men det är samtidigt fantastiskt kul. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Veckan som kommer blir minst sagt intenstiv. På söndag kommer vi göra en spännande utflykt i Stockholmsområdet och på tisdag reser Peter till … Schweiz! Jag (Helena) kan inte följa med, eftersom jag håller webbutbildningar på jobbet, men det kommer inte gå någon nöd på mig heller.

En kväll ska jag på mingelevent och en annan kväll vankas båttur. Inläggen om Schweiz dröjer tills Peter kommer hem, men vi kommer ändå ha mycket att berätta om under veckan!

Karlbergssjön

Missade du förra Happy Friday? Läs Kräftskiva och roliga samarbeten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev