Meny Stäng

Kräftskiva och roliga samarbeten

Annons

Då var det fredag igen! Vi har haft massor av jobb hela veckan, och tiden har verkligen gått fort. Trots det har vi hunnit med både kräftskiva och att spåna på nya samarbeten med några av våra bästa samarbetspartners.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Kräftskiva och häng med grannarna

I helgen var det dags för den årliga kräftskivan med grannarna i husbåtsmarinan. Det blev dans nästan direkt efter kräftorna, och riktigt bra stämning. Dagen efter blev vi bjudna på räkomelett hos en av grannarna och ytterligare en dag senare var det dags för “boendemöte”. Världens bästa grannar, säger bara det!

Kräftor

Samarbete med Estland och Tyskland

Denna vecka har vi också haft möten (fysiskt eller per telefon) med våra samarbetspartners som representerar Estland och Tyskland – alltså Estlands och Tysklands turistbyrå. Vi är så enormt glada för dessa samarbeten och vi har en väldigt bra relation.

När du ser “I samarbete med …” överst i ett blogginlägg så innebär det att vi fått en viss ekonomisk hjälp (vilket verkligen underlättar för oss) – men det innebär också ett samarbete på ett annat plan. Båda dessa turistbyråer (och ibland andra) hjälper oss med tips och faktakoll som gör att vi kan skriva reportage som blir bättre för dig. Vi har också spånat på roliga samarbeten framöver, och Tyska turistbyrån har till exempel lovat att gästa oss i vår monter på Elmiamässan. Kanske får Estlands turistbyrå också möjlighet att komma.

strandkorg

Hur går det med husbilen?

Följer du kanske projektet FREEDOM 2.0? Vi jobbar på för att få vår husbil i körbart och fräscht skick igen och vi har redan berättat om steg 1, som handlade om att ladda husbilens batterier, städa och fixa belysning. När vi reste till Polen och Tyskland på seglingsresa passade vi på att lämna in husbilen för service. Flera saker fixades men inte allt, så vi måste lämna in den igen. Vi berättar om allt här på bloggen på söndag!

husbilen

Bäst denna vecka?

Bäst denna vecka var både hänget med grannarna i husbåtsmarinan, och vårt fina samarbete med Estlands och Tysklands turistbyråer. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Under veckan som kommer så kommer vi kunna berätta om en ny spännande resa. Dessutom kommer vi berätta mer om Tyskland och kanske också om Skåne. Missa inte det!

Skåne

Missade du förra Happy Friday? Läs Jobb, husbilsfix och reseplanering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev