Som ni kanske vet vid det här laget har vi haft en hel del problem med vattenläckage i husbilen. Det senaste problemet är riktigt allvarligt eftersom läckan sitter så att man inte kommer åt, och det blir ett ganska dyrt kalas att laga.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Laga innan semestern

Eftersom felet med vattenläckaget inte är vårt och eftersom bilens garanti alldeles nyligen gått ut hörde vi av oss till Adria och frågade om de kunde betala. De har nu gett oss ett erbjudande om att ta bilen till Karlstad (där det finns en auktoriserad Adriaverkstad) och fixa den åt oss.

Tyvärr måste vi tacka nej till detta erbjudande, eftersom vi inte kommer att hinna innan vi ska åka iväg på semestern … Istället får vi laga bilen på vår egen verkstad och betala själva. Det är visserligen inte så kul, men vi vill inte heller äventyra semesterresan …

Försäkringen gäller inte

Vi provade också att få skadan betalad av försäkringsbolaget. Husbilen är försäkrad på alla sätt som går hos TryggHansa, men när jag ringde dit så gällde försäkringen inte för skador på vatten och ledningar!? Man undrar ju lite lätt vad försäkringen gäller för egentligen…? Finns det nån som fått en skada på husbilen och fått det täckt av försäkringen?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev