Meny Stäng

Kassaskåp i husbilen

Nu har vi förberett oss inför Europaresan med ett kassaskåp i husbilen! Det kan vara bra med ett ställe där man kan förvara pass, färjebiljetter, extra kontokort och andra saker som man är rädd om och inte vill bli av med. Nu när vi har ett kassaskåp i husbilen känner vi oss betydligt säkrare.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Kassaskåp i Husbilen

Vi har köpt ett kassaskåp till husbilen, och vi köpte det allra enklaste. Enligt Peter behöver kassaskåpet inte vara speciellt på något sätt, däremot är det viktigt att det bultas fast ordentligt i husbilen. Om någon enkelt kan lyfta ut det eller skruva loss det, då är det ju ingen mening med ett bra kassaskåp.

Bulta fast kassaskåpet

Vi har bultat fast kassaskåpet i golvet och förstört gängorna. Vi borrade fyra hål i botten på kassaskåpet, skruvade fast det och såg till att gängorna blev förstörda. Det går alltså inte att skruva loss kassaskåpet om man skulle få för sig den idén. Om man ska ha loss det får man skära ut det på nåt sätt, och det kommer att innebära en hel del jobb om man säger så.

Det går inte in några stora saker i kassaskåpet, men det känns bra att kunna låsa in mindre värdesaker som man inte behöver hela tiden. Vi planerar att använda kassaskåpet för att förvara sånt som pass, färjebiljetter, försäkringspapper, eventuellt ett extra bankkort och liknande saker. Ni som har husbilar, har ni också kassaskåp eller hur förvarar ni era värdesaker i husbilen?

Kassaskåp i husbilen
Vårt kassaskåp i husbilen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev