Meny Stäng

Bloggträff och utekväll i Göteborg

Annons

Det var inte bara vi som var i Göteborg den här helgen. Också en annan bloggare, som vi känner från bloggvärlden, var på besök på västkusten. Vad kul att vi var här samtidigt! Och vad roligt att äntligen träffas!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bloggträff i Göteborg

Helly, som har den fina bloggen Svensk tjej på Sicilien, var i Göteborg precis samtidigt som vi. Vi träffades över ett glas vin på hotell Avalon, verkligen trevligt och kul!

Bloggträff

Middag och fest

På kvällen blev det fisk från “Feskarbröderna” och vitt vin i husbilen för mig och Peter, innan vi gick ut och dansade. Den här kvällen hamnade vi på Push, som drivs av Stureplansgruppen, vilket märktes! Här festade gräddan av Göteborgs unga, vackra och rika. Men vi får säga att det var bra musik på dansgolvet och en juste terrass. Imorgon blir det regnbågspromenad!

Husbil Göteborg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev