Meny Stäng

Europa bävar under terrorhot

Annons

Nu kan man läsa i Aftonbladet att resråden i Europa ändras på grund av terrorhoten. Det finns ingen avrådan från resor, men UD manar till “ökad vaksamhet och allmän försiktighet”. Störst ska risken vara i Storbritannien, Frankrike, Belgien, Italien och Danmark. Man tycks ha god grund för den förhöjda hotbilden, och Europa bävar.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ska man tveka att resa?

Små grupper av missanpassade islamistiska män med förkärlek för förstörelse kan sätta skräck i en hel kontinent, vilket säkert får dem att känna sig omnipotenta. Hur ska man motarbeta utvecklingen? Jaga dem med våld över den pakistanska landsbygden? Undvika att trissa upp motsättningarna mellan olika kulturer? Hur förhåller ni er? Tvekar du inför att resa i Europa nu?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev