Meny Stäng

Ny husbilscamping i Stockholm

Annons

Nu verkar den stå klar; husbilscampingen i Tantolunden. Det innebär att det finns två centrala husbilscampingar i Stockholm. Långholmens husbilscamping (Kungsholmen) har öppet 27/5 – 4/9 2011 och Tantolundens husbilscamping (Söder) har öppet året runt.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Husbilscampingar i Stockholm

Husbilstockholm.se diver både Långholmens husbilscamping och Tantolundens husbilscamping.

Långholmens husbilscamping är öppen mellan maj och september och erbjuder 77 husbilspatser. Det finns reception, toaletter, duschar, påfyllning av färskvatten samt tömning av gråvatten och latrin. El ingår på alla platser men kan väljas bort vid incheckning, och ger då ett något lägre pris.

Tantolundens husbilscamping har öppet under årets alla dagar. Här finns 14 husbilsplatser och dessutom två stugor. Det finns toaletter, duschar, påfyllning av färskvatten samt tömning av gråvatten och latrin. El ingår på alla platser men kan väljas bort vid incheckning, och ger då ett något lägre pris.

Husbilscamping Stockholm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev