Meny Stäng

Bröllop i Kenya – en stor härlig fest

Vilken fantastisk upplevelse att vara med på ett kenyanskt bröllop! De sa till oss att detta var ett litet bröllop eftersom det “bara” var 400 gäster. I våra ögon var det förstås ett enormt stort bröllop. Dessutom ett fantastiskt bröllop med vackra kläder, glädje och dans.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Gästerna dansade in i kyrkan

Ceremonin började vid 10:30 med att brudföljet kom indansande i kyrkan. Efter en lååång ceremoni, med tal, böner och sånger, dansade alla ut igen. Ute på ett grönt fält var det dukat till mottagning med lunch för hundratals gäster.

Föräldrar till bröllop
Brudens föräldrar dansar in i kyrkan

Bröllopsfest

Bröllopsfesten hölls under stora festtält på grönområdet utanför kyrkan. Det var mat, tal, sånger, tårta och ännu mera dansande. Ett väldigt fint bröllop och så mycket fantastiska kläder, se på bilderna!

bröllop i kenya 2012
Mycket glädje och dans!
Bröllop Kenya
Peter får svara på några frågor på scen
Bröllopskläder
Peter och jag på bröllopsfesten
Bröllopsdans
Fest och dans hela kvällen
Alla våra bästa tips om Kenya. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev