Meny Stäng

Brunch på Fåfängan – en riktigt god buffé

När vi fyllde år i somras fick vi en brunch på Fåfängan och ett besök på Spritmuseum i present av Robin och Alexandra. Idag var det dags, och det blev en riktigt trevlig brunch!

God buffé på Fåfängan

Buffén på Fåfängan var väldigt fräsch, och det fanns mycket att välja på. Framför allt gillade vi den goda laxen och de fina musslorna. Dessutom har man fantastiskt fin utsikt över havet där man sitter. Fåfängan är verkligen ett trevligt ställe på det sättet!

Om det är något vi ska klaga på så är det servitören som inte orkade le en enda gång … Sånt känns ju lite trist! Men trots det måste vi säga att vi hade en härlig upplevelse denna lördag förmiddag i oktober! Stort tack igen Robin och Alexandra!

Fåfängan brunch
Efterrättsbuffén var det inget fel på heller!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev