Meny Stäng

Använder ni duschen i husbilen?

Använder ni duschen i husbilen? Ja, svaret är uppenbarligen ja! I oktober ville vi veta om ni använder duschen i husbilen och hela 40 procent svarade ”ja ofta”. En av kommentarerna: Vill duscha minst varje dag. Och duschen monterades väl i bilen för att användas antar jag.” Men det fanns andra åsikter också!

Inte problemfritt

En annan kommentar visar dock på att det inte enbart är problemfritt: För sambon är det inga problem, men om jag skulle tvätta håret skulle hela tanken tömmas bara för att få ur schampo ur håret.” Så här var resultatet efter 105 svar på omröstningen Använder ni duschen i er husbil?

  1. Ja, ofta (40 %)
  2. Ja, ibland (22 %)
  3. Nej, vi förvarar prylar där (20 %)
  4. I nödfall (16 %)
  5. Vi har ingen dusch (2 %)
fnul.se

Läs mer: När ska det vara tyst på en camping?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev