Meny Stäng

Galna saker folk glömt på flyget

Har du glömt något på flyget någon gång? I en undersökning från Skyscanner har 700 flygvärdinnor och stewards fått svara på vad de hittat bland sätena när passagerarna har lämnat planet.

Pass och mobiler

När det kommer till vanliga reseprylar visar resultatet att passagerare är mer slarviga med passet än mobilen. Fler flygvärdinnor har nämligen hittat kvarglömda pass ombord (24 procent) än mobiltelefoner (23 procent).

diamanter och ägg

Förutom pass och mobiltelefoner har flygvärdinnorna hittat allt möjligt konstigt, till exempel en levande papegoja, ett emaljöga, en benprotes, en bröllopsklänning, en påse diamanter, handklovar, ett ägg utan kartong, en levande groda och ett skriftligt frieri. Visst kan man vara tankspridd ibland, men man kan ju ändå inte låta bli att undra liiite hur det gått till … Här är listan på de mest oväntade sakerna som glömts kvar på flygplanet:

 • En levande papegoja
 • Ett emaljöga
 • Benprotes
 • En påse sand
 • En träsko
 • En låda torkad fisk
 • En bröllopsklänning
 • En påse diamanter
 • En peruk
 • En påse lök
 • Handklovar
 • Ett ägg (utan kartong)
 • En levande groda
 • Underkläder
 • Ett skriftligt frieri
Flyg
Foto: Pixabay

Läs mer: Gör inte detta – på utlandsresan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev