Meny Stäng

Svårt köpa skor i Sverige

Annons

Mina vinterstövlar är helt slut, och jag skulle verkligen behöva nya. Men oj vad svårt det är att köpa skor och stövlar i Sverige! Allting ser ju exakt likadant ut. Nu har jag varit runt i nästan alla landets sko-kedjor (tror jag), och vad hittar jag? Svarta raka ofodrade stövlar som alla ser identiska ut. För det första, vad är det för fel på att lägga in lite foder? För det andra, varför är det så läskigt med pyttelite design … typ en rem nånstans kanske? En pälskant?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Lättare att köpa skor utomlands

Jag börjar förstå varför jag har handlat nästan alla mina vinterskor i Ukraina … Deras skor och stövlar är inte bara mer fantasifulla, utan dessutom nästan alltid fodrade. Idag har vi letat igenom alla skoaffärer i Täby centrum. Imorgon funderar vi på att åka in till stan. Någon som har förslag på roliga små skobutiker där man kan hitta sånt som inte finns i den vanliga kedjorna?

Tacka vet jag att shoppa skor i Ukraina! Alla skorna på bilderna nedanför har jag köpt i Kiev. De båda paren med päls är inte bara fluffiga utanpå, utan är också skönt varmfodrade inuti. De lila är riktigt coola, eller hur? Den här gången letar jag visserligen inte efter högklackade stövlar, men det skulle fortfarande vara kul med en rem eller en pälskant eller någon annan detalj …

Stövlar med päls
Dessa båda har jag köpt i Ukraina. Det vänstra paret har varit på vift i Täby centrum idag!
Lila skor
Ett annat par skor som jag shoppat i Ukraina

Prenumerera på vårt nyhetsbrev