Meny Stäng

Varning för husbilstjuvar

Annons

Igår togs en husbilsstöld upp på Efterlyst på TV3. Mellan den 7 och 10 mars 2014, stals en husbil, Fiat Adria Coral 660 SP, årsmodell 2007, på ett husvagns/husbils företag i Kalmar. Bilen har regnr EEH522, chassinummer ZFA25000001114284 och var inlämnad för service.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Tjuvar med samma tillvägagångssätt

Campagon delar på Facebook med sig av ett meddelande från Kalmar Husvagn & Fritid AB: ”Vi har blivit av med en andra husbil på kort tid. Stölden har gått till på exakt samma tillvägagångssätt vid båda tillfällen. Det har varit alkovbilar av årsmodell 2007, förövarna har kodad utrustning så att de kan låsa upp husbilarna, starta dem och köra iväg.

Nu idag fann vi att de även fått med sig lite annat. En ny Rapido på Fiat 2014 har de tagit hela säkringscentralen, tändningslåset samt styrboxen i motorn. Så nu planerar de antagligen att sno nya husbilar. Detta är inga amatörer utan verkar jobba på en helt annan nivå.”

Adria

Prenumerera på vårt nyhetsbrev