Meny Stäng

Halvintegrerad husbil mest populärt

Under april månad ville vi veta vad ni läsare har för husbil/campingfordon, och vi kan konstatera att många läsare har en halvintegrerad husbil. Sammanlagt 120 personer svarade, varav 40 procent har en halvintegrerad husbil, 27 procent en helintegrerad och 13 procent en alkovbil (en sån som vi har).

Hotell, husvagn och tält

Men vi har också läsare som föredrar hotell (8 procent), har husvagn (7 procent), tältar (3 procent), drömmer om en husbil (2 procent), har en husbuss (1 procent) eller en hemmabyggd husbil (1 procent). För dig som inte är så hemma i husbilsvärlden så har vi gjort en liten bild över de vanligaste husbilstyperna längre ner …

Månadens fråga
Husbilar

Missade du förra Månadens fråga? Läs Många läsare reser med husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev