Meny Stäng

Tävla och vinn en gasolcylinder

Annons

För att underlätta sommarens gasolbruk har AGA Gas tagit fram fem konkreta tips för hur du använder din gasol säkert till båt, husvagn och grill. Här hittar du tipsen – och samtidigt kan du tävla om en gasolcylinder!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

 5 tips för säkert gasolbruk

  1. Låt alltid flaskan stå upp – Hantera och förvara alltid flaskan stående.
  2. Gör ett läcktest – Kontrollera slang och anslutningar när du byter flaska. Använd såpvatten eller AGA:s TL4 spray.
  3. Rätt tryck – Trycket i din gasolflaska varierar med yttertemperaturen och för att gastrycket till din gasolutrustning inte ska bli för högt måste du ansluta en tryckreducering till gasolflaskan. Läs bruksanvisningen för din gasolutrustning så vet du vilket tryck och flöde som behövs.
  4. Stäng ventilen – Stäng alltid flaskventilen när du inte använder utrustningen.
  5. Placering av gasolflaskan – Förvara aldrig gasolflaskan under grillen eller på platser där temperaturen kan bli upp mot 65° C, till exempel på inglasade balkonger.

Vinn en gasolcylinder

Nu kan du vinna en gasolcylinder av sorten PC10 (värd ca 500 kr). Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar i det här inlägget och ge ditt bästa grilltips! Brukar du lägga något extra gott på grillen eller har du en speciell metod för att få köttet perfekt? Dela med dig av ditt tips senast på söndag 29 juni, så är du med och tävlar om gasolcylindern!

Young couple enjoying vacation on sailboat. Keywords: holding, hold, holds, held, sitting, sit, sits, seated, standing, stood, vacations, holidaying, vacation, holiday, vacationing, holidays, holidayed, sailboat, boat, sailing, transportation, transport, transit, transporting, transports, travel, bonded, enjoy, enjoys, enjoyed, enjoying, leisure activity, leisure activities, leisure, leisure time, spare time, lifestyle, lifestyles, togetherness, together, tourism, touring, sightseeing, visiting, tour, tours, toured, vertical, vertically, verticals, photographic, outdoors, outside, outdoor, full body, full-length, day, daytime, daylight, color image, colored, colors, colour, color, colours, coloured, marina, marinas, wharf, dock, pier, quay, levee, harbor, harbour, harbours, levees, quays, wharves, wharfs, sea, seas, ocean, marine, water, two people, two, people, 2, twos, 2 people, young men, young, youth, youngster, human, person, human being, humans, young women, girl, caucasian ethnicity, caucasians, western european, whites, couple, couples, waters, summer, summers, summery, summertime, 20-24 years, 20-25 years, 20s, man, men, woman, women, Casual clothing, archipelago, archipelagos, casual clothing Modelreleased: YES Maskot, 34153-35028, 1212

Prenumerera på vårt nyhetsbrev