Meny Stäng

Belysning, ventilation och … skylt!

Annons

Är det någon som har märkt att min man gillar belysning …? Don’t worry, båten ska inte blir som en julgran. Men lite belysning måste vi ju ha utanpå båten! Här kan ni se lite detaljer som har kommit upp …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Nya detaljer på husbåten

Vi har satt upp belysning, i form av små lampor, vertikalt längs med ytterdörren. Vi har också satt upp ytterbelysning längs husbåtens sidor. På den översta bilden kan du också se ventilationen som kommit upp. Dessutom har vi satt upp två skyltar där det står ”Freedom”, det vill säga husbåtens namn. Det händre saker nu! Vad tycker du?

Belysningen vid ytterdörren: en hel rad med små lampor
Belysningen vid ytterdörren: en hel rad med små lampor
Ytterbelysning på husbåtens sidor
Ytterbelysning på husbåtens sidor
Och så… en skylt förstås!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev