Under augusti ville vi veta vilka husbilsmärken ni kör. Sammanlagt 154 personer (!) besvarade frågan och 27 procent svarade ”annan”, vilket förstås beror på att det finns väldigt många olika husbilsmärken. Vi hade till exempel inte med Solifer, Polar, Rapido, Nordic, LMC, Frankia, Laika, Carthago, Niesmann Bischoff eller Pössl …

Bürstner fick flest röster

Bland våra alternativ fick Bürstner 17 procent av rösterna. Därefter följde Hymer (12 procent), Adria (12 procent), Dethleffs (10 procent), Knaus (6 procent), Kabe (5 procent), Eura Mobil (4 procent), Hobby (4 procent) och Concorde (3 procent). Vi var faktiskt lite förvånade över att det inte är fler som kryssade Kabe, för vi tycker att vi ser Kabes husbilar överallt …?

Månadens fråga

Missade du förra Månadens fråga? Läs Läsarna semestrar med husbil

Läs mer: Att övervintra med husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev