Annons

Under augusti ville vi veta vilka husbilsmärken ni kör. Sammanlagt 154 personer (!) besvarade frågan och 27 procent svarade “annan”, vilket förstås beror på att det finns väldigt många olika husbilsmärken. Vi hade till exempel inte med Solifer, Polar, Rapido, Nordic, LMC, Frankia, Laika, Carthago, Niesmann Bischoff eller Pössl …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bürstner fick flest röster

Bland våra alternativ fick Bürstner 17 procent av rösterna. Därefter följde Hymer (12 procent), Adria (12 procent), Dethleffs (10 procent), Knaus (6 procent), Kabe (5 procent), Eura Mobil (4 procent), Hobby (4 procent) och Concorde (3 procent). Vi var faktiskt lite förvånade över att det inte är fler som kryssade Kabe, för vi tycker att vi ser Kabes husbilar överallt …?

Månadens fråga

Prenumerera på vårt nyhetsbrev