Meny Stäng

Ny galen aktivitet: Bumper ball

Annons

När vi var på Nya Zeeland testade vi zorbing, där man rullar nerför en kulle inuti en stor upplåst boll. Helt galet, men kul! Alldeles nyligen blev vi uppmärksammade på en annan galen aktivitet som inkluderar stora uppblåsta bollar, nämligen Bumper ball. Vi såg ett klipp som någon delat på Facebook och det såg faktiskt helt sjukt roligt ut!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bumper Ball

Bumper ball spelas precis som vanlig fotboll, bara med det lilla undantaget att alla deltagare befinner sig inuti varsin jättebubbla. Jag är helt värdelös på fotboll, men det hindrar inte att jag skulle kunna tänka mig att delta i en match Bumper ball… eller kanske titta på en!? Hade du hört talas om Bumper ball förut? Skulle du vilja testa?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev