Meny Stäng

Vi har köpt en begagnad bil

Annons

Japp det är sant, idag har vi köpt en begagnad bil! Vi befinner oss visserligen i Kroatien, men vi behöver en bil när vi kommer hem till Sverige. Nu har vi fått hjälp av vänner att köpa en bil och den väntar på oss i Sverige.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Varför har vi köpt en bil nu?

Vi sålde vår gamla personbil innan vi gav oss av på långresan runt Europa. På det sättet har vi sluppit många extra utgifter under året, såsom försäkringar och parkeringsavgifter. När vi kommer hem ska husbilen in på vinterförvaring och vi har (för en gångs skull) hyrt förråd inomhus åt den.

Våra vänner i Arboga har fixat förrådet (i deras trakter) och för att sedan ta oss därifrån tillbaka till Stockholm behöver vi … just det, en bil! Våra fantastiska vänner i Arboga har varit snälla och hjälpt oss inte bara med att fixa vinterförvaring till husbilen, utan också med att köpa (och provköra!) den här nya bilen åt oss.

Vår nya (begagnade) bil
Vår nya (begagnade) bil

Att köpa en begagnad bil

Vi köper alltid begagnade bilar. Nya bilar kostar ju en förmögenhet och man kan ofta få ganska fina begagnade bilar till helt ok pris. Bilen vi har köpt är en Renault Clio från 2005 med motorvärmare, och vi fick betala 25 000 kr. Nu hoppas vi att den ska vara snäll mot oss! Peter har förresten redan börjat fila på FREEDOM-texter som han vill klistra på bilen… Brukar du köpa nya eller begagnade bilar?

Begagnad bil
Renault Clio

Läs mer: Bildekaler: Mini-Freedom

Prenumerera på vårt nyhetsbrev