Meny Stäng

Camping Marina i Labin – camping på Istrien

Camping Marina resort i Labin är en fantastisk camping på Istrien vid Adriatiska havet i Kroatien. Familjecampingen i Labin har stenstränder mot Kvarneröarna med dykcenter, tennisbanor och restaurang. Camping Marina ligger på en halvö och har skuggplatser i terrass eller solplatser mot havet.

Frukost med utsikt över havet

När vi vaknade igår morse insåg vi att vi hamnat på en helt fantastisk plats. Den ursprungliga planen var att rulla vidare ganska tidigt på förmiddagen, men vi kunde inte motstå att stanna ett gäng timmar  …

Vi fick en plats med utsikt över havet, och vad är väl bättre än en sån här frukost? Allvarligt talat, detta slår de flesta hotellfrukostar! Solen blev varmare och varmare för varje timme och vi beslöt oss för att stanna några timmar och bara njuta i värmen …

Peter äter frukost på camping Marina
Peter äter frukost på camping Marina
Utsikt över havet från campingen
Utsikt över havet från campingen

Fantastisk pool och mysiga badplatser på Camping Marina

Vi måste säga att vi blev riktigt förtjusta i camping Marina. Campingen ligger på en liten halvö, vilket innebär att det finns gott om kust och många platser längs vattnet.

Det finns inga regelrätta långa stränder, utan små vikar mellan klipporna. Väldigt charmigt! Här finns också en av de snyggaste pooler vi sett på en camping, med grym utsikt över havet (översta bilden i inlägget). Dessutom finns bland annat barnpool, dykcenter, restaurang, strandbar och butik. I närområdena finns gott om vandrings- och cykelleder, och så kan man förstås besöka den fina staden Labin.

Camping marina strand
En av campingens små stränder
Camping Marina Istrien
Solstolar med utsikt över havet (tidigt på förmiddagen innan gästerna hittat dit)

Fin camping på Istrien

Campingplatserna är väldigt fina och om man står på de bästa (dyraste) platserna har man både havsutsikt och egen grill. Om man kommer med vanlig personbil finns det förstås också stugor att hyra.

Vi fick en liten rundvandring på campingen av Ivana, som kunde berätta att de flesta gästerna här är tyskar och att det bland annat kommer barnfamiljer och dykare. Priserna varierar förstås beroende på säsong, plats och antal personer. Mest prisvärt är det om man har ACSI-kort – då betalar man 19 euro/dygn för ett campingfordon och två vuxna under lågsäsong (exakta datum står i ACSI-katalogen). Vi kan inte låta bli att tänka att camping är ett fantastiskt sätt att semestra!

Det blev många sköna timmar i solen, men till slut blev vi tvungna att slita oss och rulla vidare. Nu har vi förflyttat oss till den västra sidan av Istrien. Vi berättar snart mer!

Ivana camping Marina
Ivana som visade oss runt tillsammans med Peter
Camping på Istrien
De finaste platserna ligger vid havet och har egen grill, på denna fina camping på Istrien

Delar av denna resa ingår en pressresa. Texterna, bilderna och åsikterna är som vanligt våra egna.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev