Meny Stäng

60-årsfirande med fest på restaurang

Happy Friday! Det är inte varje dag man får fira att brorsan fyller 60, men det var vad vi gjorde i lördags. En riktigt härlig och rolig fest blev det, i ett källarvalv i Gamla stan. Vi bjuder på några foton!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

60 år och fest

Min mycket äldre bror Micke (3,5 år äldre) fyllde 60 i lördags och han hade bestämt att hålla det litet efter alla år. Micke har varit tillsammans med sin fru Nilla i över 30 år, och jag har passerat tre långförhållande på samma tid, hmm, vem är det fel på?

Det skulle bli en pub med liveband i Gamla stan och rock och blues stod på agendan. Hans dotter Desiree som vi fotade på bröllopet i somras hade egna tankar. Hon fixade en sluten Facebookgrupp och bjöd in alla från många år tillbaka, självklart. Vem kommer undan om man inte åker bort?

Min bror Micke till höge
Min bror Micke till höger med sin fru Nilla
Helena och mitt ex Jeanette

Tårar och glädje

Jag hade ringt honom och sagt att jag kommer senare för jag var på en bloggträff som var viktig, och han vet att vi gör det då och då. Jag stod självklart och mötte upp när de kom och han blev väldigt glad och trodde att det här var överraskningen. Puben vi var på hade två våningar med många olika källarvalv och där nere satt resten av alla som ville överraska.

Kramkalas och tårar är väl underbart och vi hade en härlig kväll på puben. Vi fortsatte efter ett när det stängde hem till min son Robin och Alexandra som bjöd hem alla till sig. Hemma 06,30 huuuu, i’m to old for this shit but NOT 60 yet.

Min bror Micke till höge
Robin, Daniel med sin tjej Felicia, Bananis och min yngre brors ex Lotta
Lasse och Dessi
Från vänster. Nilla, Lasse, Dessi, Ulrika och hennes kille Walter
Släkt
Från vänster Christina, Min storebrors son Sebastian med hans tjej Moa och Robin

Happy happy Friday

Hur har din vecka varit? Kanske skit, kanske tråkig, men det finns alltid något bra, eller hur! Tänk efter och ta fram det positiva, och släng allt annat som dagstidningar, Trump och fan och hans moster och moster moster och släng hela skiten bakom ryggen och le hela helgen. Gör något som du inte brukar göra bara för att ruska om livet. Nu har du en mission till nästa fredag hur liten den än är och jag vill höra. Ha en riktigt trevlig helg. Peter.

Missade du förra Happy Friday? Läs Lägenheter: Här är mitt liv del 12

Prenumerera på vårt nyhetsbrev