Meny Stäng

Husbilar på Caravan Stockholm

Det blev en skön start på torsdagen och lagom mycket människor. En hel del läsare har dykt upp och pratat med mig, och det är väldigt trevligt. Jag var gäst på Att resa-podden och fick min uppvärmning på scen inför morgondagen med Helena. Lite mer husbilar och en del husvagnar har jag självklart tittat in i. Häng med!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Husbilar på Caravan Stockholm

Vi tar väl några till men vi går upp några prisklasser.

Husbil
Hymer

Nu kan du titta runt i bilen med 360 teknik! Snurra runt i bilden genom att hålla nere musknappen och dra runt. Förhöj känslan genom att trycka på fyrkanten längst ner till höger och få 360 helskärm. Med din smartphone så ta helskärm och sen så rör du hela telefonen runt dig och ser hela bilen invändigt från alla vinklar. Vi hoppas att alla webbläsare kan se det här.

Prisuppgifter
Prisuppgifter Hymer

Dyrare

Det finns husbilar från trehundra tusen till många många miljoner, men nu pratar vi runt miljonen.

Detleffs husbil
Dethleffs husbil
Inne i husbil
Dethleffs priser

En till och alla goda ting är tre

Jag bara måste få med en Adria som vi själva har. Adria är ett märke i en lägre prisklass än till exempel KABE. Jag bryr mig inte för jag tycker att man får så mycket för pengarna.

Husbil Adria
Adria husbil
Priser Adria
Prisuppgifter Adria

Fredag

Idag ska vi ta er med på mässan i 360 för att ni ska få vara på plats. Vi hoppas att det fungerar för det blir den första 360 videon på vår blogg. Vi har också planer på att spela in vår föreläsning från scenen och det bjuder på överraskningar. Nu är det showtime.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev