Meny Stäng

Idag öppnar Caravan Stockholm

Igår körde jag dit våra bord och vår roll-up. Vi har el och internet och det räcker för oss. Jag träffade en del vänner som är utställare, och vi träffas bara på mässor. Det är mycket arbete med att få iordning alla montrar och alla bilar. Det filas och putsas överallt. Jag passade på att titta in i några bilar och fotade lite med Nikon Keymission 360. Häng med!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Pilote van 540 G

Pilote van 540 G är bara just 5.41 lång. Helena och jag provade en sådan här liten camper i Istrien och det var inga problem. Väldigt smidig att köra och det känns som en vanlig personbil.

Pilot camper 540 G
Pilot camper 540 G

Nu kan du titta runt i bilen med 360 teknik! Snurra runt i bilden genom att hålla nere musknappen och dra runt. Förhöj känslan genom att trycka på fyrkanten längst ner till höger och få 360 helskärm. Med din smartphone så ta helskärm och sen så rör du hela telefonen runt dig och ser hela bilen invändigt från alla vinklar. Vi hoppas att alla webbläsare kan se det här.

Spec om husbilen
Lite mer om husbilen

S Karosser AB

Easy Camper EC 8 LH-2,1 sidodörr är en kaross som du hänger på din picup. Den här är nog till för den lite mer äventyrliga camparen, eller vad säger ni.

Hus på bil
Hus på bil

Snurra runt i 360 och titta invändigt och vill du ha helskärm så tryck på fyrkanten längst ner till höger.

Lite info om Huset på bilen.

Husbilsdagar från Kista Caravan Stockholm 2017 och vi rapporterar med husbilar, husvagnar och tillbehör! Vilken typ av husbil är du om du får välja? Liten, mellan, stor och lyxig eller äventyraren?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev