Meny Stäng

Kanske Stockholms bästa sushi

I helgen besökte vi våra vänner Lennart och Beata, som bor i Bromma i Stockholm. Istället för att bli bjudna på middag (vilket vi trodde att vi skulle bli) ville de absolut bjuda oss på deras närmaste sushirestaurang. Vi älskar sushi så det hade vi absolut ingenting emot, men vi anade inte att vi skulle bli bjudna på det som kanske är Stockholms bästa sushi …!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

MGL Sushi i Bromma

Sushirestaurangen MGL Sushi ligger på Pippi Långstrumps gata i Annedal i stadsdelen Bromma i Stockholm. Intill ligger en förskola, en klassisk förortspub med billig öl och massor av vanliga bostadshus med lägenheter. Absolut inte ett ställe där man förväntar sig att hitta en 5-stjärnig sushirestaurang, men det är precis vad man gör!

Vackert, varierat och fräscha råvaror

Vi beställde varsin 12-bitars blandad sushi för 115 kr (översta bilden) och fick en vansinnigt god och vacker sushitallrik med alla möjliga olika spännande bitar. När vi ätit klart kunde vi inte låta bli att beställa ytterligare en 12-bitars tallrik att dela på – inte för att vi var så hungriga, men för att det var sååå gott!

Den här gången fick vi en annan tallrik (den nedanför) med ännu fler vackra och intressanta sushibitar. Just nu känns det som att alla andra sushirestauranger kan slänga sig i väggen. Här vill jag äta varje dag! Gillar du sushi? Har du provat MGL Sushi i Bromma?

Sushi Annedal

Prenumerera på vårt nyhetsbrev