Meny Stäng

Ny GPS i husbilen – och fortfarande problem

Annons

Vid midsommar beger vi oss med husbilen mot Polen och Tjeckien. Så hur har det gått då? Har vi fått ordning på alla problem efter bärgningen på motorvägen och de nya felen som uppstod efter besöket på verkstaden? Nej, inte riktigt. Det är en kamp mot klockan att få husbilen klar till avresa – men det måste gå! Idag har vi i alla fall fått in en ny GPS i husbilen.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Två fel åtgärdade – två kvar

Efter det första (7 månader långa!) besöket på verkstad har vi nu haft inne husbilen på ytterligare en verkstad, en Iveco-verkstad. På denna verkstad har de åtgärdat två fel: de har fixat en varningslampa som lyste angående krockkudden som besiktningen satte igång och de har lagat spindelleden, som var trasig.

De ytterligare två felen (att startbatteriet inte laddar via bodelsbatterierna och att backkameran inte fungerar) tyckte de var för krångligt, så det ville de inte laga …

Peter har kikat på bodelsbatterierna idag och hittat en säkring som kanske är trasig, men vi tror väl inte riktigt att detta löser alla problem. Vad vi gör nu? Det vet vi inte riktigt. Vi har fått telefonnummer till en husbilsverkstad, men frågan är om de hinner åtgärda problemen innan midsommar … Vi misstänker också att detta tyvärr kommer bli en segdragen process med försäkringsbolaget.

Bodelsbatteri husbil

Ny GPS i husbilen

En sak som vi i alla fall fixat är en ny GPS! Vår tidigare GPS hade många år på nacken och klarade bland annat inte koordinater (den tog bara gatuadresser). Det var hög tid för en ny alltså! Vi har skaffat en GPS från Garmin (Camper 660 LMT-D), som vi köpt på Elgiganten. Denna GPS innehåller bland annat 9000 adresser till campingar i Europa. Detta ska bli bra hoppas vi!

Ny GPS i husbilen
Ny GPS i husbilen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev