Meny Stäng

Hur går det för FREEDOM? – och nya föreläsningar

Annons

Du kommer kanske ihåg vår dramatiska resa till Kristinehamn när vår husbil FREEDOM plötsligt gick sönder på motorvägen och vi fick invänta bärgning i mörkret? Hur har det gått med husbilen efter det? Vi tänkte berätta lite om det – och samtidigt om de nya föreläsningarna på Caravan Stockholm som vi har på gång!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Så har det gått med Freedom

Ärligt talat, vi har inte mycket nyheter alls. FREEDOM står kvar på verkstan i Kristinehamn och väntar på att bli lagad. De har meddelat att vindrutetorkarmotorn har brunnit och tagit med sig några andra kablar i motorrummet.

Vi fick nyligen svar från försäkringsbolaget att de inte står för några av kostnaderna, så det är bara att betala och se glad ut. När det är klart vet vi inte, och vi vet inte heller hur väglaget kommer se ut då när vi får meddelande om att hämta bilen …

föreläsningar på caravan Stockholm

Caravan Stockholm

Det vi gjorde i Kristinehamn var ju att vi föreläste om vår 1 år långa Europa-resa med husbilen. Jättekul! Nu förbereder vi oss för nya föreläsningar. Den 16-19 februari är det dags för mässan Caravan Stockholm. Vi kommer hålla två föreläsningar:

  • Fredag 17/2 klockan 11:00 om att resa med husbil i Albanien & Makedonien
  • Söndag 19/2 klockan 13:00 om att resa med husbil på Korsika & Sardinien

Vi kommer också ha ett eget bord (E10) och en roll-upp som det står ”FREEDOMtravel” på. Där kommer vi stå och blogga, bjuda på godis och prata med folk. Jättekul om du vill komma till någon av våra föreläsningar – eller om du vill komma och prata om oss vid vårt bord!

Freedom Korsika
Vill du veta mer om att åka husbil på Korsika eller i Albanien?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev