Ställplatser

Här presenterar vi våra personliga erfarenheter av ställplatser, campingar och andra ställen att övernatta på, runt om i Sverige och Europa. Ställplatserna/campingarna presenteras från norr till söder, under respektive land. Årtalet inom parentes anger när vi var där. Andra förteckningar över ställplatser och campingar hittar du HÄR.

Sverige

Valdemarsvik2Det är ganska prisvärt att campa i Sverige! När det gäller ställplatser är det inte lika utvecklat som i Tyskland, men det finns ändå en del. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Danmark

Camping-Absalon11Vi har bara campat i Danmark en gång, så våra erfarenheter är begränsade. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Tyskland

Camping-södra-Tyskland1Det finns massor av ställplatser i Tyskland, men också campingar. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Polen

Stogi-camping21Det finns inte så gott om ställplatser i Polen, men däremot massor av campingar. Att campa i Polen är för övrigt billigt, så det går ju lika bra! Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Tjeckien

Kostelec-nad-Orlici1Det finns inte så mycket ställplatser i Tjeckien, men däremot gott om campingar. Att campa i Tjeckien är för övrigt billigt, så det går ju lika bra! Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Österrike

Kranebitten-Innsbruck1Vi har bara stannat i Österrike på genomresa, men hunnit prova några olika campingar/ställplatser. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Slovenien

Ljubljana-Resort1Vi har bara stannat i Slovenien en natt, så våra erfarenheter är begränsade. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Frankrike

Mont St MichelDet finns gott om bra ställplatser i Frankrike, ofta med en liten automat där man kan betala för el och vatten. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Italien

Husbilscamping-norra-Garda1Det är ganska dyrt att campa i Italien, särskilt om man är många i husbilen eftersom de ofta tar betalt per person. Det finns många fina campingar dock, och vi har också fricampat vid tillfälle. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Portugal

Ställplats AlbufeiraDet finns gott om både ställplatser och campingar i Portugal. Vid Algarvekusten finns många stora ställplatser för 100-tals husbilar. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Spanien

Ställplats SevillaDet finns gott om både ställplatser och campingar i Spanien, särskilt längs Medelhavskusten. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Kroatien

Camping-Opatija1Vi har rest på Istrien med husbilen, och provat en del campingar där. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!