Här presenterar vi våra personliga erfarenheter av ställplatser, campingar och andra ställen att övernatta på, runt om i Sverige och Europa. Ställplatserna/campingarna presenteras från norr till söder, under respektive land. Årtalet inom parentes anger när vi var där. Andra förteckningar över ställplatser och campingar hittar du HÄR.

Sverige

Ställplatsen i Mönsterås

Ställplats i Valdemarsvik

Det är ganska prisvärt att campa i Sverige! När det gäller ställplatser är det inte lika utvecklat som i Tyskland, men det finns ändå en del. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Danmark

Camping Absalon i Köpenhamn

Camping Absalon i Köpenhamn

Vi har bara campat i Danmark en gång, så våra erfarenheter är begränsade. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Tyskland

Camping i Tyskland

Camping i Tyskland

Det finns massor av ställplatser i Tyskland, men också campingar. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Polen

Ställplats i Malbork, Polen

Ställplats i Malbork, Polen

Det finns inte så gott om ställplatser i Polen, men däremot massor av campingar. Att campa i Polen är för övrigt billigt, så det går ju lika bra! Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Tjeckien

Camping i Tjeckien

Camping i Tjeckien

Det finns inte så mycket ställplatser i Tjeckien, men däremot gott om campingar. Att campa i Tjeckien är för övrigt billigt, så det går ju lika bra! Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Österrike

Camping i Österrike

Camping i Österrike

Vi har bara stannat i Österrike på genomresa, men hunnit prova några olika campingar/ställplatser. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Slovenien

Camping i Ljubljana, Slovenien

Camping i Ljubljana, Slovenien

Vi har bara stannat i Slovenien en natt, så våra erfarenheter är begränsade. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Frankrike

Ställplats vid Mont Sainte Michel

Ställplats vid Mont Sainte Michel, Frankrike

Det finns gott om bra ställplatser i Frankrike, ofta med en liten automat där man kan betala för el och vatten. Campingarna är också mycket fina! Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Italien

Husbilscamping vid Gardasjön

Husbilscamping vid Gardasjön

Det är ganska dyrt att campa i Italien, särskilt om man är många i husbilen eftersom de ofta tar betalt per person. Det finns många fina campingar dock, och vi har också fricampat vid tillfälle. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Portugal

Ställplats i Albufeira vid Algarvekusten

Ställplats i Albufeira vid Algarvekusten

Det finns gott om både ställplatser och campingar i Portugal. Vid Algarvekusten finns många stora ställplatser för 100-tals husbilar. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Spanien

Ställplats i Sevilla

Ställplats i Sevilla

Det finns gott om både ställplatser och campingar i Spanien, särskilt längs Medelhavskusten. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Kroatien

Camping på Istrien

Camping på Istrien

Vi har rest på Istrien med husbilen, och provat en del campingar där. Du hittar våra tips på ställplatser/campingar HÄR.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • TwitThis
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!