Även om man inte planerar att köpa en ny husbil, så är det ju kul att gå runt på Elmiamässan och titta på alla nya modeller. Det fanns många nya fräscha bilar, men ändå tycker vi ibland att fantasin inte räcker så långt. Många av bilarna är ganska lika när man tittar in i dem.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Adria Matrix

En helt ny husbil som visades på mässan var den halvintegrerade modellen Matrix från Adria. Det börjar i alla fall komma husbilar med lite ny design!

adria-matrix

Tillbehör och utrustning

Det är förstås också kul att gå runt och titta på tillbehör och utrustning. Vi tittade bland annat på AC och solpaneler, men det blev inga stora köp just nu. Istället blev det en bok (berättar mer om den senare), varsin jacka och en skylt med texten “FREEDOM”. Det går bra att göra en skylt med vilken text man vill, så om du vill göra en egen skylt kan du titta in på funplate.se.

freedom-skylt

Husbilstält

En glad försäljare av husbilstält samt lätta bord, stolar och pallar kunde man hitta i Ute-livs monter.

ute-liv

Prenumerera på vårt nyhetsbrev