Meny Stäng

Husbil genom Ryssland – är det möjligt?

Annons

Kan man resa genom Ryssland med husbil? Vi har länge varit sugna på att ta husbilen österut till Ryssland. Därför blev vi väldigt entusiastiska när vi såg att senaste numret av Caravanbladet, som är Caravan clubs medlemstidning, hade ett reportage om en husbilsresa till Murmansk.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

att resa med husbil genom Ryssland

Det skulle vara riktigt intressant att resa med husbil genom Ryssland. I Ryssland finns flera intressanta städer, som Moskva och St Petersburg. Allra mest intressant skulle det kanske ändå vara att uppleva landsbygd, byar och natur. Frågan är ju dock hur det funkar att resa med husbil i ett sådant land som Ryssland, om det finns campingar och så vidare.

Funderingar kring säkerhet

Vi har många funderingar kring säkerhet och var man skulle kunna stå på nätterna och så vidare. Men nu visade det sig att den här resan bestått av hela 19 campingfordon som reste tillsammans. Och då hamnar ju det här med säkerhet i ett helt annat ljus …

Vi fick alltså inte riktigt svar på våra frågor. Vi passar samtidigt på att fråga om ni känner till någon som rest österut med sin husbil, till Ryssland eller länderna runtomkring?

Upplevelser i Moskva
Alla våra bästa tips om Ryssland. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev