Meny Stäng

Husbil genom Ryssland – är det möjligt?

Vi har länge varit sugna på att ta husbilen österut och åka genom Ryssland. Därför blev vi väldigt entusiastiska när vi såg att senaste numret av Caravanbladet, som är Caravan clubs medlemstidning, hade ett reportage om en husbilsresa till Murmansk.

Funderingar kring säkerhet

Vi har många funderingar kring säkerhet och var man skulle kunna stå på nätterna och så vidare. Men nu visade det sig att den här resan bestått av hela 19 campingfordon som reste tillsammans. Och då hamnar ju det här med säkerhet i ett helt annat ljus …

Vi fick alltså inte riktigt svar på våra frågor. Vi passar samtidigt på att fråga om ni känner till någon som rest österut med sin husbil, till Ryssland eller länderna runtomkring?

Upplevelser i Moskva

Läs mer: Resa till Ryssland – din guide till Rysslands bästa resmål