Meny Stäng

Hur krocksäker är en husbil?

Annons

En sak som vi pratat en del om är det här med säkerhet i husbilar. Hur krocksäker är en husbil egentligen? Personbilar marknadsförs ofta med argument som “säkerhet i världsklass”. Men hör man någonsin såna försäljningsargument om husbilar?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ingen pratar om säkerhet

När det gäller husbilar hör man ofta försäljarna prata om “vinkelkök”, “praktisk förvaring” och “snygg belysning i vitrinskåpet”? Men hur ofta pratar de m hur säker eller krocksäker husbilen är?

Visst är husbilen ett litet hus, men det är ju en bil också. Ska man vara ärlig så känns ju “skalet” på bodelen ganska tunt … Hur krocksäker är en husbil egentligen? Borde vi ställe högre krav på fabrikanterna? Vad säger du?

Peter vid ratten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev