Meny Stäng

Larm från husbilen via SMS

Annons

Vi har både larm på dörrarna och rörelselarm i vår husbil. Men om man parkerar bilen lite ensligt, vad hjälper det då när det larmar? Vi har många gånger tänkt att det vore bra om man kunde få larm från husbilen till mobilen.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

SMS-larm vid stöld

CampingSverige.se presenterar en nyhet, som handlar om “SMS larm vid stöld”. Detta handlar om GPRS teknik som integreras i Moversystemet och gör att det är möjligt att via SMS få larm om husbilen stjäls eller flyttas.

Olika larmsystem

I Kama Fritids katalog presenteras också en rad olika larm och larmsystem. Bland annat säljs GSM-moduler till larmsystem som vid larm sänder ut SMS till mobilen. Via dessa system ska man dessutom kunna koppla in och ur värmesystem och aircondition eller få information om batterinivåer. Detta låter ju onekligen lite intressant …  Har någon av er provat något av dessa system? Vad är era erfarenheter?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev