Menu Close

Alarm from the motorhome via SMS

We have both door alarms and motion alarms in our motorhome. But if you park your car in a lonely spot, what good is it when the alarm goes off? We have often thought that it would be good if we could get an alarm from the motorhome to our mobile phone.

Tweet
Share
Share
Pin
Share
Share

SMS-larm vid stöld

CampingSverige.se presenterar en nyhet, som handlar om ”SMS larm vid stöld”. Detta handlar om GPRS teknik som integreras i Moversystemet och gör att det är möjligt att via SMS få larm om husbilen stjäls eller flyttas.

Olika larmsystem

I Kama Fritids katalog presenteras också en rad olika larm och larmsystem. Bland annat säljs GSM-moduler till larmsystem som vid larm sänder ut SMS till mobilen. Via dessa system ska man dessutom kunna koppla in och ur värmesystem och aircondition eller få information om batterinivåer. Detta låter ju onekligen lite intressant …  Har någon av er provat något av dessa system? Vad är era erfarenheter?

Subscribe to our newsletter