Meny Stäng

Annorlunda husbilsresor?

Annons

Tyskland och Italien i all ära, men har ni någon gång vågat er utanför allfartsvägarna med husbilen? Har ni tagit en annorlunda rutt genom Europa? Rest genom Ryssland eller Baltikum? Rullat genom Nordafrika? Skeppat bilen till Island eller hyrt husbil i Sydafrika, Kanada eller Australien? Eller har ni kanske drömmar och planer om resor ni skulle vilja göra …?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Var kan man rulla med husbilen?

Europa och traditionella destinationer, som Tyskland, Spanien och Portugal i all ära. Men man måste ju också kunna rulla till lite mer annorlunda resmål med husbilen. Eller kanske flyga och sedan hyra husbil på plats?

Vi har till exempel själva rest runt Nya Zeeland med hyrd husbil. Men vart kan man mer tänka sig att resa? Vi vill gärna få lite idéer och höra era erfarenheter. Berätta!

Redo för äventyr i Pipiriki
Vår husbilsresa på Nya Zeeland 2006/2007

Prenumerera på vårt nyhetsbrev