Meny Stäng

TV-serien Campingen

Annons

Efter succén med TV-serien “Ullared” är det nu dags för “Campingen”. Kanal 5 spelar in på Böda Sands camping på Öland under sommaren. Om man ska campa på Böda Sand och vill vara med kan man anmäla sig frivilligt.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Jobbigt eller kul grej?

Vi trodde först att alla campare skulle kunna bli “offer” för TV-teamet, men det är ju sympatiskt att man får anmäla sig … Skulle du vilja vara med i en sån här TV-serie? Vi skulle nog inte det. Visst, vi exponerar oss själva ganska mycket på bloggen. Men på en blogg kan man välja vad och hur man skriver. I en TV-serie blir man utelämnad åt hur TV-teamet väljer att framställa en …

Dessutom skulle det vara lite stressande att nån kan dyka upp med en filmkamera när man är på väg till duschen på morgonen … Vad tycker du? Jobbigt eller kul grej?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev