Meny Stäng

Vad gör man på kvällen i en husbil?

Annons

Vad gör man på kvällen i en husbil egentligen? Om det är fint väder och varmt kan man ju vara utomhus, men om det är kallt? Under den här resan i norra Sverige har det inte varit varmt, inte ens på dagarna, så på kvällen kurar man gärna ihop sig i husbilen …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vad gör man på kvällen i en husbil egentligen?

Ja, vad gör man egentligen på kvällen i en husbil? När man är i ett varmt land och det är ljust ute är det inget “problem” man funderar över. Då är man utomhus hela kvällen och umgås och pratar. Det är lite skillnad när man reser i ett kallt land (Sverige!) och faktiskt måste stänga in sig relativt tidigt. Våra vanligaste kvällsnöjen är att läsa böcker eller spela TV-spel.

Läsa böcker

När Peter och jag reser ensamma med husbilen läser vi mycket böcker. Han läser deckare och jag (Helena) läser biografier och memoarer. Vi kan sitta hela dagar och läsa! Min absoluta favorit är att läsa böcker som utspelar sig i det land där jag reser.

På det sättet tycker jag att man får en dubbel reseupplevelse på något sätt. Jag har faktiskt skrivit ett inlägg om boktips för resan, som bygger på den här idén. Kolla gärna in det inlägget om du gillar samma typ av reseupplevelser!

Peter läser

Kortspel och TV-spel

Nu är vi inte ensamma på resan, och då blir det lite annorlunda. På den här resan har vi med oss två 14-åriga killar, och det blir inte speciellt mycket lugn och ro över för att läsa böcker. Så vad gör vi på kvällarna då?

Jo, mycket kortspel har det blivit. Och mycket TV-spel … Vi har frågespelet Trivial Pursuit (TP) som TV-spel, och det funkar väldigt bra att spela tillsammans. Det har blivit många kvällar framför TV-skärmen!

Vad gör man på kvällen i en husbil? Spelar TV-spel förstås!
Vad gör man på kvällen i en husbil? Spelar TV-spel förstås!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev