Meny Stäng

Skärså – och veteranbilsträff

Vi har nu besökt mysiga Skärså, som ligger två kilometer från Söderhamn. Innan dess hann vi också med att besöka ett par vänner som har stuga i charmiga Långvind. Detta blev två fina stopp på vägen söderut genom Sverige.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Besök hos vänner i Långvind

När vi kom till Hudiksvall ringde vi våra vänner Gabriel och Catarina och deras barn Saga och Stella, som har en stuga i Långvind, strax söder om Hudik. Och de var hemma i stugan! Väldigt roligt att träffa dem och se deras fina stuga. Det blev en mycket trevlig kväll med mat, vin, promenader till stranden och frågespel.

Långvind
Barn Sverige
Långvind

Besök i Skärså

Våra vänner Gabriel och Catarina tipsade oss om att köra till Skärså, som ligger två kilometer från Söderhamn. Det visade sig vara ett bra tips! Den här mysiga lilla byn ligger väldigt fint vid vattnet och här kan man äta gott på restaurang Albertina.

Skärså

När vi kom visade det sig också vara en veteranbilsträff. Vi kan varmt rekommendera ett besök här om du är i närheten av Söderhamn. Ställ GPS:en på ”Skärså” så hittar du rätt.

veteranbilar
veteranbil

Skärså camping

Vi stannade över natten på Skärså camping, en liten enkel camping med bra service. På kvällen startade vi en liten brasa i grillen och grillade korv över öppen eld. Mysigt!

grilla

Prenumerera på vårt nyhetsbrev