Meny Stäng

Björknäs camping – påskmat och solsken

Annons

Björknäs camping i Upplands Bro är modell enklare, men ibland räcker det långt med lite natur, en glimt av vattnet, en elstolpe och några toaletter. Vi dukade upp en god påsklunch åt oss själva utanför husbilen och njöt sedan av solen hela dagen. Vilken fantastisk högsommarvärme!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Påsklunch på Björknäs camping

När det är sådan här fantastisk värme på påsken är det ju bara att passa på att njuta! Så fort vi parkerat husbilen plockade vi fram utemöblerna och dukade upp påsklunch i solen utanför husbilen.

Det blev gravad lax med hovmästarsås, ägg med rom, rökt fårfiol, en god ost, körsbärstomater och lite kokt potatis. Tillsammans med öl och en nubbe i solen smakade det perfekt! Sedan satt vi förstås kvar länge, länge och njöt av det fantastiska vädret. Kan man ha det bättre än såhär?

Skön kväll – förkyld morgon

När det mörknade på kvällen tände vi ett ljus och lyssnade på Eva Dahlgren och Ulf Lundell i den ljumma kvällen. Vi kunde ha dörren öppen länge och stämningen var verkligen på topp. Vi lyckades dock inte koppla upp datorn mot nätet (Tele2 via Iphone), så det blev inget bloggande just då, men det löste sig senare!

Idag har jag tyvärr vaknat med rejält halsont, som eskalerat till feber och värk i kroppen. Jag känner mig riktigt dålig faktiskt och är bara uppe en kort stund nu, innan det blir till att krypa tillbaka till sängen … Detta var kanske en trist avslutning på helgen, men trots detta känner vi oss fantastiskt nöjda med vår påskutflykt!

Uppdatering: Efter att vi skrev det här inlägget har Björknäs camping kommit att ingå i campingkedjan First Camp, och det är mycket möjligt att servicen och utbudet ser helt annorlunda ut idag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev