Meny Stäng

Man är aldrig säker

Ständigt blir man påmind om att vad som helst kan hända, när som helst, när man minst anar det. Nu har en självmordsbombare sprängt sig själv, och minst 14 turister, till döds på Café Argana på torget Djema el Fna i Marrakech.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bombdåd i Marrakech

Man har kunnat läsa om dådet i Marrakech i flera tidningar. Vi var där i julas. Första dagen på semestern satte vi oss på just det caféet. Säkert är det många fler än vi som känner igen bilderna.

Café Argana lockar mest turister och ligger med perfekt utsikt över det kända torget, det blir lätt att man hamnar just där. Allra säkrast skulle det kanske vara om man aldrig gick utanför ytterdörren, men också ganska innehållslöst. Det är bara att inse att man aldrig är säker.

Vägar Marrakech
En rondell i Marrakech med bilar, moppar, cyklar, hästar och vagnar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev