Meny Stäng

Vilket resmål har förändrat ditt liv mest?

Annons

Ibland reser man bara för sol och bad och avkoppling. Ibland vill man ha lite mer. Eller så råkar det bara bli lite mer, för att man träffar spännande människor eller besöker intressanta platser. Vilket resmål har förändrat ditt liv mest?

Lonely Planets beskrivning av resande

Lonely Planet beskriver resande på ett intressant sätt: 

Change is at the heart of travel. While it might not be the reason we head out the door and cross oceans, it is an almost inevitable by-product. How can you interact with other people and cultures, be pushed out of your comfort zone, have your perceptions challenged and not alter a little inside? Obviously, travel is not always about rewriting your personality — but even the most humble of trips can change us in ways big and small.

Lonely Planet

Resor som förändrar

De har frågat sina följare på Facebook och Twitter vilket resmål som förändrat dem mest. Svaren beskrivs i ett ordmoln, där Indien toppar, följt av Kambodja, Australien, Thailand, Vietnam, Nya Zeeland och Nepal. Jag tycker inte att svaren från Lonely Planets läsare är det mest intressanta, utan frågan i sig. Vad skulle du svara? Vilket resmål har förändrat ditt liv mest?

Vår mest dramatiska resa

Flera resmål har påverkat och berört oss, men inget kan nog jämföras med Kenya och Tanzania. Vi hamnade där i en orolig tid och konfronterades med helt andra saker än vi förväntat oss. Läs gärna berättelsen om vår mest dramatiska resa.

Båttur Tanzania

Prenumerera på vårt nyhetsbrev