Meny Stäng

Vi målar om i lägenheten – från färg till vitt

Som du kanske vet är vi på väg att sälja vår lägenhet. Vi tar ett steg i taget mot den långresa vi planerar att göra nästa år. Första steget blir att sälja vår lägenhet och flytta till något mindre och enklare.

Svårt att sälja en speciell lägenhet

Tyvärr var nog vår lägenhet lite för speciell. Själv har jag älskat de varma mjuka färgerna, men det har kommit för få personer på visningarna och enligt mäklaren vill människor ha ”ljust och fräscht”. Så nu målar vi över alla färger och marmoreringar – allt blir vitt. Visst känns det lite sorgligt, men vi har haft åtta fantastiska år här och nu väntar nya äventyr!

Vi målar och målar

Peter målade till halv tre igår natt. I morse gick vi upp halv åtta och började på nytt. Vår lägenhet är ingen lek att måla. Det är socklar, lister och stuckaturer överallt. Inga raka väggar att snabbt rolla över med andra ord …

Sedan blir det lätt mer jobb än man tänkt från början. När vi målade väggarna vita visade det sig till exempel att fönstren, som vi trodde var vita, inte var sååå vita. Så nu får vi måla dem också … Vitt ska det bli överallt!

Vi målar om
Måla om vardagsrum
Måla

Prenumerera på vårt nyhetsbrev