Meny Stäng

Solstugan i Kristineberg

Annons

När vi ätit klart på Grodhavet vid Pampas Marina tog våra vänner med oss på cykeltur förbi Hornsbergs strand och Kristinebergs strand. Det här området har verkligen utvecklats och blivit fantastiskt fint!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hornsbergs strand

Längs Hornsbergs strand finns nu snyggt rundad stenbeläggning som följer vattnet, tillsammans med grönska och badbryggor. Precis överallt längs vattnet satt människor och picknickade med små klotgrillar.

Känsla av att vara utomlands

Vi fortsatte upp till Solstugan (läs mer här), som ligger högt upp i Kristineberg med utsikt över vattnet, inte så långt från Golfbaren som vi passerat ibland. Det här var ett riktigt soft ställe! Här satt människor i alla åldrar och lyssnade på liveband. Antingen ute på terrassen, eller inne bland de gula och rosa bastparasollerna. Snabbt infann sig känslan av att vara utomlands!

Solstugan
Utsikt från Solstugan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev