Meny Stäng

Det är helt otroligt – utan vatten och avlopp igen

Annons

Vi maratonjobbade igår kväll och natt med att få ut allt gammalt ur pannrummet innan röris och elektriker skulle komma, vilket innebar att vi var utan vatten och avlopp igår. I morse kom elektriker och rörmokare till vår husbåt.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Elektriker och rörmokare

Elektrikern konstaterade vad som var fel med värmesystemet och fixade en del av det han skulle göra. Han kommer tillbaka på måndag och fixar resten. Rörmokaren hade med sig en ny modern pumpstation, som pumpar ut avloppsvattnet automatiskt. Han installerade och testade … och vad hände tror du?

Vattnet sprutade

Plaströret till pumpen sprängdes sönder och vatten sprutade in i båten, över rörmokaren och hela pannrummet. Peter skurade och sedan testade de igen. Med samma dramatiska resultat! Bara att skura igen allså.

Rörmokaren kunde inte begripa vad som var fel. Men så visade det sig att det var stopp i rören från marinan. Det var alltså inte bara vi som hade stopp, utan alla boende på hela bryggan! Så nu är vi utan vatten och avlopp igen, tills Pampas har fixat ledningarna. Men vi har en ny modern pumpstation! Och vi går nog ut och äter middag ikväll …

Igår kväll, när vi plockat ut den gamla avloppstanken

Prenumerera på vårt nyhetsbrev