Meny Stäng

Vintertäcke till husbilen

Nu har vi skaffat ett vintertäcke till husbilen. Vår husbil kommer stå ute under vintern och vi vill skydda den mot väder och vind, så gott det nu går. Det hade förstås varit ännu bättre om husbilen kunnat stå inomhus, men vi hittar ingen bra lösning för det i år. Vi hoppas att ett täcke kommer att hjälpa!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vårt vintertäcke till husbilen

Vi letade ett tag efter vintertäcke till husbilen, och det slutade med att det fick bli en enkel presenning från Rusta. Den vi köpte var lite tjockare och kraftigare, och vi fick betala 800 kr för 7 x 12 meter. Sedan var vi tvungna att arrangera täcket så att vindrutan syns, eftersom vi har p-biljetten där …

Nu hoppas vi att det här täcket ska hjälpa till att skydda mot väder och vind under den kalla årstiden. Det borde i alla fall skydda litegrann, tänker man.

Hur förvarar ni husbilen?

Ni som vinterförvarar er husbil, hur gör ni? Står den inne eller ute? Om den står inne, står den i värme eller i ett kallt garage? Om den står ute, använder ni något slags vintertäcke? Har ni möjlighet att förvara husbilen där ni bor, eller måste ni hyra plats för vinterförvaring?

Husbil i snö
Husbilen trivs inte alltför bra i snö och kyla

Prenumerera på vårt nyhetsbrev