Meny Stäng

Vinterförvaring av husbil

Annons

Nu blev det till slut dags för vinterförvaring av husbil! Vår husbil har stått utomhus flera vintrar, men det känns som att den tagit lite stryk av det. Bland annat känns det som att fönstren tagit skada. I år har vi fått hjälp av våra vänner i Arboga att hyra en vinterförvaringsplats inomhus.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Freedom och Independence

Våra vänners husbil har fått namnet Independence. Har du kanske sett filmen Armageddon med Bruce Willis från 1998? I den här katastroffilmen håller en gigantisk asteroid på att krocka med jorden och som ett sista försök att rädda planeten skickas en oljeborrare (Bruce Willis) upp i rymden för att spränga asteroiden.

Till sin hjälp har man två rymdskepp – Freedom och Independence. Men Freedom och Independence är alltså inte bara två rymdskepp, utan även två husbilskompisar!

Catta och jag vid våra husbilar - Independence och Freedom
Catta och jag vid våra husbilar – Independence och Freedom

Vinterförvaring av husbil inomhus

I år ska vi alltså vara lite snälla mot våra husbilar och låta dem stå inomhus. Vi har ägnat en hel del tid åt att städa och tvätta Freedom, både invändigt och utvändigt, och vi har naturligtvis tömt ut de flesta av våra tillhörigheter. Det finns ett och annat som är trasigt och som vi skulle behöva fixa, men det får bli till våren. Om du också ska vinterförvara din husbil – läs gärna våra 10 tips vid vinterförvaring av husbil.

Så, nu står Freedom i garage och vi kommer inte återse vår husbil förrän till våren. Vi kommer förstås sakna vår husbil, men vi har massor av andra resor och aktiviteter att se fram emot, och vi kommer skriva om husbils- och campingnyheter även under vinterhalvåret!

Vintercampar ni eller hur förvarar ni husbilen/husvagnen på vintern? Om ni ställer av husbilen – vad gör ni istället under vinterhalvåret?

En sista husbilskram innan vi stänger portarna om Freedom...
En sista husbilskram innan vi stänger portarna om vår husbil Freedom …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev