Meny Stäng

Invigning på Taracci: Snygga herrkläder i Stockholm

Annons

I förrgår kväll var det invigning på butiken Taracci som säljer snygga herrkläder i Stockholm, och som precis har flyttat till gallerian MOOD Stockholm. Peters son Robin jobbar i den här butiken så vi var förstås på plats för att dricka bubbel, mingla och titta på de senaste kollektionerna.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hjälp vilka snygga herrkläder! Vi kan varmt rekommendera ett besök här om du befinner dig i Stockholm och letar efter nya kläder, eller kanske en julklapp till mannen, pojkvännen, pappa eller brorsan.

Herrkläderna på Taracci

Feyo Taracci är kläddesigner och startade klädmärket Taracci år 2000. Kläderna sys upp i material av hög kvalitet och Feyo designar alla plagg själv. I butiken hittar du framförallt skjortor, men också jeans, tröjor, västar, kavajer, ytterplagg, skor, bälten, manchettknappar och annat. Designen är stilren, men ofta med en extra kreativ touch och lite spännande detaljer.

De flesta plagg sys bara upp i runt 10 exemplar så när du köper ett klädesplagg på Taracci kan du vara säker på att slippa träffa massor av andra människor med exakt samma skjorta/jacka. Blir det inte dyrt då? Eftersom det är hög kvalitet och unik design är priserna förstås högre än på de stora billighetskedjorna, men samtidigt är de faktiskt lägre än på de flesta lite mer exklusiva herrbutikerna.

Skjortor, jeans och skor på Taracci
Skjortor, jeans och skor på Taracci
Robin bakom kassan på Taracci
Robin bakom kassan på Taracci

Invigning i MOOD Stockholm

Taracci har nu för första gången flyttat in i en galleria och hittas nu på MOOD Stockholm på Regeringsgatan 48 i Stockholm (bakom NK), där du förstås också hittar en massa andra butiker. På invigningen i förrgår bjöds det på bubbel, musik och mingel samtidigt som man kunde handla kläder till rabatterat pris.

Det finns faktiskt bara två Taracci-butiker i hela världen! Den ena ligger i Stockholm och den andra drivs av Feyos bror i Bryssel i Belgien. Kika gärna förbi butiken i Stockholm någon dag och kolla in kläderna och säg hej till Feyo eller Robin! Om du inte brukar röra dig i Stockholm kan du också handla i webshopen.

Om vi shoppade något? Jepp, en skjorta i en fin blå färg fick följa med hem …

Snygga herrkläder i Stockholm: Taracci på plats i MOOD Stockholm
Taracci på plats i MOOD Stockholm under invigningskvällen
Peter tillsammans med Feyo Taraccis fru och ena dotter
Peter tillsammans med Feyo Taraccis fru och ena dotter

Uppdatering: Butiken Taracci har flyttat sedan det här inlägget skrevs, och ligger nu på Gamla Brogatan i Stockholm.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev