Meny Stäng

Mer om husbilar på bloggen

Annons

Under januari månad ville vi veta vad ni vill läsa mer om här på FREEDOMtravel, och det var utan tvekan – husbil! Sammanlagt 63 personer röstade och av dessa ville 51 procent läsa mer om husbil.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Många vill läsa mer om husbil

Sammanlagt 63 personer röstade, varav 51 procent ville läsa mer om husbil, 14 procent mer om våra resor och 11 procent mer om husbåten respektive om restips i allmänhet. 2013 är nog det år då vi skrivit minst om husbilar och husbilande, eftersom det var då vi köpte husbåten.

Mer fokus på husbilar

I år kommer det säkert bli mer fokus på husbilen igen! När vi tar upp husbåten för att renovera den i vår ska vi bo i husbilen. Och till hösten planerar vi ju för långresa med husbilen! Så vi kör på mer husbilsfokus, blandat mer resor och husbåt förstås!

Omröstning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev