Meny Stäng

Italiensk mat i topp – när läsarna får rösta

Annons

Italiensk mat är i topp när läsarna får välja. Tiden går fort, och det har redan hunnit bli december! Under november frågade vi vilken mat ni gillar bäst och den italienska maten vann med hela 26 procent av rösterna. Inte helt otippat kanske!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Italiensk mat är omtyckt

Många röstade på italiensk mat som sin favorit, och det är kanske inte så konstigt. Vi är många som har härliga upplevelser av den italienska maten. Det kan vara pasta, pizza eller risotto, men kanske inte minst delikatesser som oliver, olivolja, solmogna tomater, ostar, salami och lufttorkad skinka. Ibland förstärks matupplevelsen kanske dessutom av en skön semesterkänsla och en fin utsikt över Medelhavet.

Pizza

Andra favoriter

Andra favoriter när läsarna får rösta är svensk mat (15 procent), kinesisk mat (11 procent) och spansk mat (11 procent). Därefter kom grekisk mat (9 procent), thailändsk mat (8 procent), libanesisk mat (8 procent), japansk mat (6 procent) och fransk mat (3 procent). Dessutom röstade tre procent på ”annat”. Här kan du se resultatet från omröstningen ”Vilken mat gillar du bäst?”.

Månadens fråga Mat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev