Meny Stäng

En olycka kommer sällan ensam

Som en del av er uppmärksammat så har vi haft det lite motigt på sista tiden: trasigt avlopp, migrän, kyliga nätter och krånglig deklaration … En olycka kommer sällan ensam brukar man säga. Och det verkar inte vara slut på olyckorna riktigt ännu.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Fler papper ska in

Som ni kanske minns så fick vi nyligen (efter 40 veckor) bygglovet. Allt klart alltså, förutom att man också förväntas komma till ett litet ”tekniskt samråd”. Och inför detta samråd vill de tydligen ha ”några papper”, vilket vi upplystes om idag.

Ikväll har vi slitit för att få ihop kontrollplan, rivningsplan, tidplan, budget, fuktskyddsbeskrivning, redovisning av ventilationssystem och energibehovsberäkning. Helt galet! Nu är det bara att hålla tummarna hårt, hårt för att de ska ha tid att titta på våra papper och bjuda in till möte … för nu börjar det bli ont om tid.

Maj Pampas

Prenumerera på vårt nyhetsbrev