Meny Stäng

Utsikt över marinan och vår husbåt

I morse upptäckte vi en plats där man har utsikt över hela marinan, och ser både husbåten och husbilen. Här bjuder vi på två foton från en helt ny vy.

Utsikt över Pampas marina

Från utsiktsåunkten i Pampas marina ser man båtlyften med Pampas marina-skylten och marinan med parkeringsplats, bilar, båtsläp, små hus (som mestadels rymmer företag) och båtar. Nästan längst ut i marinan kan ni skymta vår husbåt, som fortfarande till största delen är gulmålad.

Peter har bytt några trasiga lampor fram på husbilen idag, och fortsatt att skura. Jag har mest haft huvudvärk och inte fått mycket gjort, förutom att jag har beställt en ny melaminservis till husbilen.

Pampas marina Stockholm
Här ser man både vår husbil och vår husbåt

På den här bilden kan du se vår husbåt inzoomad. Då ser du att den är ljust grå nertill. Det är den del vi hittills har hunnit måla. När vi tar upp och bygger om husbåten kommer hela båten få den ljusgrå färgen.

Husbåt Pampas marina
Husbåten inzoomad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev