Meny Stäng

Avloppet är sönder (igen)

Annons

Hur är det möjligt? Ni som hängt med ett tag kanske minns att vi hade en hel del trubbel med avloppet i höstas. Nu har vi en helt ny avloppspump. Allt är installerat av rörmokare och vi har valt de grejor som rekommenderats. Men vad hände igår kväll?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Problem med avloppet igen

Ett plötsligt oljud, och så … pang. Avloppsvattnet sprutade ur rören i pannrummet och upp i taket. Och så forsade det ner över mattan och över alla förvaringskartonger. Kul? Not!

Kan inte använda avloppet

Idag är vi alltså tillbaka där vi var i höstas. Vi har stängt av vattnet och kan inte använda avloppet. Vi hämtar vatten på bryggan, kissar i en hink och borstar tänderna över sjön. Och duscha? Det är väl överskattat … Idag ska vi jaga rörmokaren. Hoppas att han jobbar bara, och att han inte tagit långledigt … Hoppas att ni har en bättre dag!

Pannrummet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev